• Vi forhandler

  • Mangler du en tid?
    Kontakt os i dag

  • Velkommen
    til StrøgSalonen

En ny salon behandling
En ny revolutionerende professionel (salon) behandling

Olaplex åbner nye muligheder som et nyt værktøj eller en ny behandling – Valget er dit! Med Olaplex No.1 Bond Multiplier som værktøj tilsættes det til blegningen eller farvningen og afsluttes med Olaplex No.2 Bond Perfector, efter farven vaskes ud. Resultatet er et sundt hår. Udvid mulighederne med Olaplex ved at tilbyde det som en ny behandling i salonen. Kunden får Hair Perfector No.3 med hjem og får derved mulighed for at forbedre kvaliteten af hår derhjemme ugentligt. Hair Perfector No.3 kan bruges som en forbehandling til fremtidige farve behandlinger. Hair Perfector No.3 er unik i sin funktion, hvor fokus er at forbedre dit hår og ikke bare give en kosmetisk effekt.

Hvad er hemmeligheden bag Olaplex

Teamet bag Olaplex™ gik sammen med to af verdens førende ph.d. forskere i materialer og kemi, Dr. Eric Presslyog Dr. Craig Hawker, som ikke før havde arbejdet med hårprodukter.

Det lykkedes dette hold at udvikle et innovativt nyt molekyle, fri for silikone eller olier, der alene beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemisk behandling. Det helt unikke ved effekten af produktet er, at svovl broerne er stærkere end udgangspunktet. For mange frisører lyder dette som et eventyr eller for godt til at være sandt … så skal du lytte til, hvad verdens bedste frisører har at sige om Olaplex overalt i sociale medier! Alle er enige. Prøv det selv, så er du overbevist.

CVR 30223403

SØNDERGADE 3, 8464 GALTEN  |  TLF: 86 94 35 67 |  EMAIL: INFO@STROGSALONEN.DK  |  FØLG OS PÅ FACEBOOK

Til top